10 کار که بعد از اطلاع از ابتلا به سرطان باید انجام دهید

مکان شما:
سرطان
1.

معاینات منظم را انجام دهید و به سرعت علائم را درمان کنید.

آزمایش‌ها و معاینات فیزیکی سالانه را به صورت منظم انجام دهید و مطمئن شوید که بر اساس آن از نظر ابتلا به سرطان غربالگری می شوید.

2.

پزشک و تیم پزشکی مورد اعتماد خود را انتخاب کنید.

از پزشک معتمد خود هر سوالی که می خواهید بپرسید. ممکن است با تصمیمات دشوار و تحولات غیرمنتظره ای مواجه شوید.

3.

شریک درمانی مورد اعتماد خود را انتخاب کنید.

در بسیاری از موارد، شریک درمانی ، همسر یا یکی از اعضای خانواده یا یک دوست است. این شخص باید به راحتی در دسترس و قابل اعتماد باشد و بتواند بیمار را به سمت انجام منظم آزمایشات و قرار ملاقات ها سوق دهد، یادداشت برداری کند، در ارزیابی گزینه ها کمک کند و در کنار بیمار باشد تا چیزی را فراموش نکند.
4.

یک برنامه بهبودی برای بعد از درمان تهیه کنید.

این طرح باید شامل مواردی مانند مدت زمان استراحت پس از درمان و محل استراحت در دوران بهبودی باشد. اما صرف نظر از مکان، هر کسی که تحت درمان سرطان قرار می‌گیرد، باید یک محیط سفارشی پس از درمان با دسترسی به غذا، نوشیدنی و دور بودن از استرس ایجاد کند.

ابتلا به سرطان می‌تواند سبب بروز مشکلات و درگیری‌های ذهنی شود، برای دوری از استرس و تجمیع قدرت حافظه، به مقاله مشکلات توجه، تفکر و حافظه رجوع کنید.

5.

همه چیز در مورد تجربه سرطان خود را در یک دفترچه یادداشت کنید.

همه چیز را یادداشت برداری کنید و یا با تلفن خود عکس بگیرید. تاریخ هر اقدام را تعیین کنید و آنچه مهم است را درشت تر و یا با رنگ قرمز بنویسید. از هایلایترهای رنگی برای داروهای مهم و شماره های اورژانسی استفاده کنید.
6.

دیگران را در زمان و به روش دلخواهتان، از سرطان خود مطلع کنید

برخی از افراد مایلند خبر تشخیص سرطان خود را خصوصی نگه دارند و برخی دیگر قصد اعلام عمومی آن را دارند. اگر خانواده شما در نقاط مختلف جهان ساکن هستند. می‌توانید با ارسال یک پیام گروهی در شبکه‌های اجتماعی آن‌ها را مطلع سازید.

7.

میزان و نوع اطلاعاتی که دریافت می کنید را مدیریت کنید.

پس از تشخیص سرطان، ممکن است تحت تأثیر حجم اطلاعاتی که از پزشکان، دوستان و اینترنت دریافت می کنید قرار بگیرید و در اطلاعات غرق شوید. با محدود کردن جستجوی آنلاین و نوشتن آنچه انکولوژیست به شما می گوید و صحبت با دوستانی که تحت درمان های مشابه سرطان بوده اند، دریافت اطلاعات را مدیریت کنید.

در صورتی که با اصطلاحات تخصصی و پرکاربرد در زمینه سرطان آشنایی ندارید، مقاله اصطلاحات بیماری سرطان که باید بدانید را مطالعه کنید.

8.

آنچه را که برای پشتیبانی نیاز دارید فراهم کنید.

برخی از افراد به طور ذاتی می‌توانند از خود مراقبت کنند و نیازهای خود را برطرف کنند، در حالی که دیگر افراد ممکن است از دوستان و اعضای خانواده در این مسیر درخواست کمک کنند یا آن‌ها به صورت کاملا داوطلبانه از کمک‌ها و راهنمایی‌های افراد مطلع بهره‌مند شوند.

9.

زمان و مکان را برای بهبودی اختصاص دهید.

بهبودی پس از درمان سرطان، چه جراحی، شیمی درمانی، پرتودرمانی یا سایر انواع درمان، ممکن است زمان زیادی طول بکشد. عجله نکردن در بهبودی مهم است. اگر مجبور نیستید فوراً به صورت تمام وقت سر کار برنگردید. غذاهایی را که دوست دارید بخورید. به اندازه کافی ورزش های ملایم مانند پیاده روی یا نرمش های کششی انجام دهید. از وسایل الکترونیکی خود برای گوش دادن به موسیقی، تماشای فیلم، برنامه های تلویزیونی، رادیویی و پادکست های مورد علاقه تان استفاده کنید.
10.

سعی کنید شوخ طبعی خود را از دست ندهید.

زندگی از پر از چیزهای جالب و خنده دار است که در زمان سرطان متوقف نمی شود. ابتلا به سرطان حتی می تواند دیدگاه شما را نسبت به زندگی عمیق تر و تقویت کند. برای روابط خوب ارزش قائل شوید و روابط مشکل ساز را از بین ببرید و هر روز از زندگی لذت ببرید.